Tantal

/Tantal
 • Pandantiv TAU 129

  12.000,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 06P

  12.095,00 lei
  Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Pandantiv TAU 05P

  10.420,00 lei
  Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
 • Pandantiv TAU 04P

  5.075,00 lei
  Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume. Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
 • Pandantiv TAU 127

  7.125,00 lei
  Fii ceea ce vrei, oricine vrei, însă refuză sa fii o persoană oarecare. Iar dacă te-ai regăsit în îndemnul de mai sus, înseamnă că bijuteriile pe care le alegi trebuie să fie pe măsura unui caracter puternic. Pandantivul, realizat din aur și tantal, este o combinație unică în lume, realizată chiar aici la noi, în Romania, de către cei mai talentați meșteșugari pe care îi avem.
 • Pandantiv TAU 01

  13.500,00 lei
  Crucifix realizat din aur și tantal, interpretat într-o manieră artistică contemprană, o adevărată lucrare de artă, un pandantiv unic în lume.
 • Acest colier unic, realizat din aur și tantal este rezultatul unui concurs de design organizat de către Sabion. ' Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • A fost o provocare să imbinăm, și să imblânzim, doua metale cu personalități diferite, aurul și tantalul, să le aducem împreună în bijuterii care creează spectacol. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Pandantiv TAU 65

  7.510,00 lei
  Dincolo de asocierea cu marea, cu statornicia și cu rezistența în fața puterii mărilor, ancora este și un puternic simbol creștin, al nădejdii în fiul Domnului.
 • Pandantiv TAU 57

  5.310,00 lei
  Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei. Priceperea şi talentul bijutierilor romăni, într-un model deosebit.
 • Pandantiv TAU 67

  9.890,00 lei
  Exceptând aurul, argintul și platina, sunt puține metalele care de-a lungul istoriei s-au regăsit în bijuterii. Chiar și cele mai recent utilizate: oțelul inoxidabil, considerat exponent al curentului fashion și titanul - utilizat pentru proprietățile sale antialergice, sunt depășite de cerințele asocierii cu un metal prețios. Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru puternic, natural. Unic în lume! Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
 • Pandantiv TAU 108

  10.375,00 lei
  Încă din antichitate coralul a fost utilizat în bijuterii, foarte apreciată fiind culoarea roșie care în Roma Antică era considerată piatra iubirii fiind folosită pe post de talisman pentru a proteja relația de cuplu și, fiindcă provenea din mare, romanii o foloseau ca și talisman în timpul călătoriilor. În Egiptul Antic era considerat un remediu pentru problemele de sănătate. Coralul este piatra națională a Marocului, iar pentru tibetani reprezintă una dintre cele cinci pietre sacre, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri în ceremoniile religioase. Bijuterii unice în lume, o combinație inedită de aur și tantal într-un inel destinat tutror celor care își doresc ceva unic. Un aer innovator și o picătură din eleganța clasică a aurului. Iată o colecție de bijuterii unice in lume.