Tantal

/Tantal
 • Cercei TAU 06C

  5.025,00 lei
  Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
 • Cercei TAU 05C

  4.035,00 lei
  Noua colecţie Sabion din aur şi tantal, pe lângă calităţile sale estetice deosebite, se face remarcată prin două premiere la nivel mondial: procedeul de prelucrare al tantalului dezvoltat după o reţetă proprie, cercetată în Atelierele de Cercetare şi Creaţie Sabion şi utilizarea pentru prima dată în lume a tantalului în combinaţie cu aurul în crearea bijuteriilor. Astfel Casa de Bijuterii Sabion prin această premieră aduce un suflu nou în lumea bijuteriei. Inovație românească, recunoscută internațional.
 • Cercei TAU 04C

  5.595,00 lei
  Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Cercei TAU 44

  8.100,00 lei
  Aer contemporan, atitudine modernă, legătura dintre tradiția prelucrării aurului și universul metalelor actuale - bijuteriile Sabion din aur și tantal.
 • Cercei TAU 69

  6.215,00 lei
  Parte a unei colecții de bijuterii unice în lume, acești cercei în combinație de aur și tantal sunt special creați pentru doamne puternice, independente, stăpâne pe destinele propriilor lor vieți. Doamne cu personalitate. Exact așa cum este și tantalul.
 • Cercei TAU 19

  12.255,00 lei
  Ținuta business impune o bijuterie rafinată, iar accesoriile din tantal și aur au fost create ca o alternativă potrivită la simplul metal prețios. Alege o bijuterie inovativă și unică în lume. Tantalul este un metal prețios negru, care se potrivește perfect cu aurul galben, dar și cu atitudinea unei femei puternice, independente.
 • Cercei TAU 120

  11.880,00 lei
  Încă din antichitate coralul a fost utilizat în bijuterii, foarte apreciată fiind culoarea roșie care în Roma Antică era considerată piatra iubirii fiind folosită pe post de talisman pentru a proteja relația de cuplu și, fiindcă provenea din mare, romanii o foloseau ca și talisman în timpul călătoriilor. În Egiptul Antic era considerat un remediu pentru problemele de sănătate. Coralul este piatra națională a Marocului, iar pentru tibetani reprezintă una dintre cele cinci pietre sacre, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri în ceremoniile religioase. Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou pentru lumea bijuteriei.
 • Cercei TAU 79

  11.415,00 lei
  Un aer inovator, o picătură din eleganța clasică a aurului și strălucirea de neegalat a diamantelor. Iată o colecție de bijuterii unice în lume.
 • Cercei TAU 20

  11.350,00 lei
  Un aer inovator, o picătură din eleganța clasică a aurului și strălucirea de neegalat a diamantelor. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Cercei TAU 9

  10.790,00 lei
  Un aer inovator, o picătură din eleganța clasică a aurului și strălucirea de neegalat a diamantelor. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt realizate manual în Atelierele Sabion.
 • Cercei TAU 115

  10.220,00 lei
  Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Dacă ar fi fost atât de simplu! Am realizat însă că tantalul este un metal cu o personalitate puternică, și care poate fi transpus doar în forme simple, limitate de bariere tehnologice independente de voința creatorului. Rezultatul eforturilor exprimate sub forma a numeroase ore de muncă, este redat acum atât de frumos prin intermediul unei colecții de bijuterii unice în lume.
 În intervalul 8 – 22 iulie echipa de suport Sabion și Atelierele Sabion sunt în vacanță. Comenzile online efectuate în acest interval vor fi livrate începand cu data de 26 iulie. Vă mulţumim pentru întelegere!
ANUNT CONCEDIU