Brățări

/Brățări
 • Brățară cu mesaj 46.6

  175,00 lei
  Gândesc liber, umblu liber, am propria mea personalitate
 • Brățară cu mesaj 46.1

  235,00 lei
  Plutesc de fericire – Am aripi să zbor, sunt o persoană implinită, am încredere în mine.
 • Plin de viață – este o stare de spirit care te caracterizează și ai vrea să îi molipsești pe toți cei din jurul tău cu atitudinea ta.
 • Mă simt norocos – talismanul care îți dă încredere în tine.
 • Îmi este dor de el – dăruiește-i prietenei tale o brățară care să îi aminteasca de tine în momentele în care nu sunteți împreună.
 • Aș vrea să fie lângă mine – este ceea ce spui de fiecare dată când te gândești la cineva drag. Atingi brățara și o simți deja mai aproape
 • Iubesc – Da, trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire.
 • O brățară unică în lume! Este în natura artiștilor dorința de a experimenta și de a se exprima într-un mod cât mai inedit, este un impuls dictat oarecum de polivalențele care caracterizează orice artist plastic care își dorește să nu moară între constrângerile impuse de anumite materiale şi tehnici. Închiderea orizonturilor imaginare înseamnă ruinare artistică.Așa s-a ajuns să se descopere că tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru metalic, natural. Dacă ar fi fost atât de simplu! Am realizat însă că tantalul este un metal cu o personalitate puternică, și care poate fi transpus doar în forme simple, limitate de bariere tehnologice independente de voința creatorului. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Potcoava este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale norocului.
 • Brăţară HM 09

  10.260,00 lei
  Perlele sunt utilizate în crearea de bijuterii încă din secolul XXIII îHr. în China, fiind amintite chiar și în Biblie. Ulterior, perlele ajung să fie îndrăgite și în Egipt. Aceștia din urmă preferau confecționarea de bijuterii din “mama perlei”, adică stratul din interiorul stridiilor care produc perle. Primele perle rotunde utilizate în crearea de bijuterii în Egipt datează din secolul al V-lea îHr. Perlele utilizate astăzi sunt de două feluri: perle naturale și perle naturale de cultură.
 • Tantalul oferă, din punct de vedere cromatic, ceea ce se dorea din partea unui metal: un negru intens, natural. Un aer inovator și o picătură din eleganța clasică a aurului. Iată o colecție de bijuterii unice în lume. Bijuteriile sunt manufacturate în Atelierele Sabion. Nu veți găsi niciunde în lume astfel de bijuterii. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Liniile brățării sunt clare și simple, iar bijuteriile reflectă demersul artistului de a îmbina maniera clasică de exprimare cu o direcție artistică modernistă, actuală. Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
 • Brăţară Tenis 01

  2.350,00 lei
  Brățările tenis sunt printre cele mai cunoscute modele de bijuterii, iar povestea care le insoțește este, firește, legată de sportul cu același nume - tenisul. Bijuteria care stă însă în spatele brățării tenis aparține designerului George Bedewi și a fost purtată în timpul unui meci de tenis de către jucătoarea Chris Evert, deținătoarea a nu mai puțin de 18 titluri de Grand Șlem. Se întâmpla în anul 1987 la US Open. La un moment dat, închizătoarea s-a desprins pur și simplu și brățara a fost pierdută. În timpul jocului, Chris a constatat lipsa acesteia și a solicitat oficialilor întreruperea partidei până la găsirea brățării. Faptul că era un meci televizat, interesul publicului pentru a vedea ce era atât de special la respectiva bijuterie pentru care a fost necesară întreruperea unui meci de tenis, a ajutat și mai mult la creșterea popularității acestui model. Ulterior și Gabriela Sabatini și Serena Williams au ales să poarte astfel de brățări sporindu-le și mai mult popularitatea. Dincolo de această istorioară și de strălucirea lor, brățările tenis au mai multe calități care le fac atât de populare: fiind flexibile sunt confortabile la purtare și după incidentul de pe terenul de tenis sunt și foarte sigure, întrucât închizătorile au primit și un sistem suplimentar de închidere, sporindu-le astfel siguranța.
 • Craniul scheletului uman are o serie foarte vastă de semnificații care i-au fost atribuite de-a lungul istoriei, iar una dintre cele mai vechi utilizări este legată de cavalerii templieri și de pirați.
 • Dă o formă îngerului tău păzitor, crede în el și acesta va fi mereu alături de tine.
 • Inima. Despre ea se crede, din totdeauna, că adăpostește sufletul, nucleul emoțional și spiritual al ființei umane.
 • Crucea, simbol creștin cu puternică încărcătura spirituală, într-o delicată brățară charm.
 • Semnul victoriei și al păcii reprezentat de degetul arătător și cel mijlociu ținute deschise, în formă de V a fost folosit de Winston Churchil la sfârșitul celui de-a doilea război mondial, apoi preluat de hipioti și de mișcările pacifiste, devenind în timp destul de popular.
 • Brățară charm cu motiv floral disponibilă în aur galben, alb sau rose.
 • Există mai multe ipoteze despre semnificația simbolului Magen David, care se traduce literal prin “Scutul lui David”: * Simbolul provine de la modul în care vechii războinici evrei își construiau scuturile, care aveau pe interior cele două triunghiuri (singura figură geometrică nedeformabilă), montate astfel ca să formeze șase puncte de prindere pe perimetrul scutului. * Cele șase vârfuri simbolizează faptul că Dumnezeu domnește asupra întregului univers, pe șase direcții: est, vest, nord, sud, sus și jos. * În Cabala, cele două triunghiuri reprezintă dihotomia inerentă omului: binele versus răul, spritualul versus fizicul etc. Prin urmare, cele două triunghiuri ar putea reprezenta relația reciprocă între poporul evreu și Dumnezeu. Triunghiul cu vârful în sus simbolizează faptele bune, care urcă spre cer, spre a activa un flux de bunătate, ce se revarsă asupra lumii, reprezentat de triunghiul cu vârful în jos.
 • Pacea văzută nu doar ca absență a războiului, ci ca fiind cea mai vibrantă legătură cu universul tău interior. Explorează o stare de bine, nemărginit.
 • România, țara mea de glorii, țara mea de dor. Fragment din poezia "Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie", unul dintre versurile care surprind cele mai sincere sentimente față de țară - sunt numeroase modurile în care îți poți arăta dragostea față de țară și de popor, acesta este doar unul dintre ele. Îți propunem acum o brățară care să le arate tuturor că iubești România, o brățară care să îți amintească de țară, indiferent prin ce colț de lume te vor purta pașii.
 • Pandantiv AG.P.R2

  1.590,00 lei
  Roata celtica (Roata solara). Fiind in mod traditional un simbol religios in Europa de Nord, roata cu patru spite a devenit in perioada Celtico-Romana un simbol specific soarelui si zeitatilor solare. Mostre de roti au fost gasite in morminte si se presupune ca au fost ingropate odata cu mortii pentru a le ilumina drumul spre lumea de dincolo. Unele culte aruncau roti miniaturale in rauri si lacuri ca ofrande aduse zeilor. In mod deosebit, versiunea celtica a lui Jupiter era asociata cu roata, altarele dedicate venerarii aveau si svastici incorporate.
 În intervalul 8 – 22 iulie echipa de suport Sabion și Atelierele Sabion sunt în vacanță. Comenzile online efectuate în acest interval vor fi livrate începand cu data de 26 iulie. Vă mulţumim pentru întelegere!
ANUNT CONCEDIU