Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Cadouri pentru ea - idei de cadouri deosebite

Cadouri pentru ea – idei de cadouri deosebite

Cunoaștem ”simptomele” pe care le prezintă domnii atunci când vine vorba de a căuta cadouri pentru ea! În general, domnii se manifestă prin: ceață în fața ochilor, contemplare îndelungată fără rezultat, după care se ajunge la o ușoară stare de panică. Dincolo de nota umoristică, trebuie să recunoaștem că emoțiile și confuzia se petrec pentru că bărbații își doresc foarte mult ca aceste daruri să poată să vorbească pentru ei și să exprime cât mai fidel trăirile pe care le poartă și simt pentru femeia iubită.

Astfel, noi dorim să venim în ajutorul domnilor și să prevenim aceste ”simptome”, cu o listă de idei de cadouri deosebite pentru doamnele sau domnișoarele speciale din viețile dumneavoastră.

Suntem specializați în crearea de bijuterii- cadouri pentru ea demne de prețuire eternă, care dau oportunitatea nașterii unor povești și de ce nu, a unor legende!

Pornind de la faimoasa piesă al lui Marilyn Monroe – Diamonds are a girl’s best friend (Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete) – vom construi lista noastră de idei de cadouri deosebite în jurul bijuteriilor cu diamante. Lăsați cu încredere diamantele să vorbească pentru dumneavoastră și fiți siguri că vor transmite mesajul potrivit!

Pentru o mai ușoară identificare a cadoului perfect vom organiza aceste idei de cadouri pentru femei în funcție de personalitatea doamnei sau domnișoarei. În consecință, vă propunem următoarele ”tipologii”:

Idei de cadouri deosebite pentru Femeia – Muză

cadouri pentru ea - idei de cadouri deosebite

cadouri pentru ea - sabion

Aceste femei sunt cele care inspiră, sunt grațioase, îmbracă definiția feminității. Acest tipar feminin l-a inspirat cel mai celebru bijutier român, Gianni Lazzaro, să creeze setul minunat format din cercei și inel de aur alb, care pe lângă cuceritoarele diamante, au drept pietre principale ametiste. Ametistul este o piatră naturală legendară, despre care se crede că ar fi apărut din transformarea unei nimfe. Grecii credeau că această piatră aduce dragoste și fericire, iar noi tindem să fim de acord!
Suntem convinși că aceste bijuterii sunt o idee inspirată de cadouri pentru femei ale căror personalități pot fi identificate cu stereotipul prezentat.

cadouri pentru ea - idei sabion

cadouri pentru ea - cercei diamante sabion

 

Bijuteriile sunt disponibile separat, pe site, accesând: pentru inel: https://sabion.ro/produs/inel-gl-789/  și pentru cercei: https://sabion.ro/produs/cercei-gl-350/

Idei de cadouri deosebite pentru Femeia a cărei culoare preferată este strălucirea

cadouri pentru ea - cercei art deco sabioncadouri pentru ea - cercei sabion cu diamante

 

 

Piatra preferată a acestor femei este, în primul rând, diamantul. Sunt femeile de lumină, femeile care iubesc luxul și față de care nu veți da greș dacă, în căutarea de idei de cadouri alegeți o bijuterie bătută cu diamante. Noi venim în ajutor cu o pereche de cercei Art-Deco vedetă, care au montate 142 de diamante, a căror strălucire cu siguranță nu va trece fără a fi complimentată.

Cerceii sunt disponibili pe site, accesând:   https://sabion.ro/produs/cercei-gl-2572/

Idei de cadouri deosebite pentru Femeia ”spirit al naturii”

Aceste doamne și domnișoare sunt cunoscute ca fiind îndrăznețe și curajoase. Sunt femeile mult admirate de cei din jur pentru curajul lor de a fi altfel, de a fi ele însele, de a-și exprima personalitatea de cele mai multe ori într-un mod cât se poate de creativ. Acest tip de femeie este precum un spirit al naturii – iubind culorile, le utilizează pentru a se exprima.
Unul dintre specialele cadouri pentru ea, femeia energică, o explozie de culoare, este acest minunat inel bătut cu pietre naturale, colorate, parcă desprins din natură – o delectare și încântare pentru privitor.

cadouri pentru ea - inel pietre pretioase sabion

Minunatul inel este disponibil doar în magazinele fizice Sabion.

Idei de cadouri deosebite pentru Femeia care iubește rafinamentul

Aceste femei prețuiesc eleganța și decență,  sunt femei care fac față oricăror circumstanțe sociale cu grație și demnitate, luând mai mereu o postură adecvată, atentă la fiecare mișcare. Ar putea fi considerate ”urmașele” iconicei Grace Kelly.

Pentru aceste femei albastrul regal se numără printre culorile preferate. Astfel spus, ne întrebăm ce bijuterie ar putea să reproducă  mai bine această eleganță și acest aer regal decât o piesă cu piatră de safir?! Doamnele și domnișoarele care se identifică cu descrierea propusă sunt cele care au inspirat crearea acestui superb inel, ce are montat drept piatră principală un safir iar împrejurul său diamante, pentru a completa notele regale, rafinate. În completarea, perechea de cercei deosebiți cu safire și diamante pe care v-o propunem ar putea completa tipul de ținută ”royal”.

cadouri pentru ea - idei de cadouri deosebite sabion

Domnilor, cu aceste idei de cadouri nu doar că veți reuși să impresionați femeile din viața dumneavoastră ci și să le (re)confirmați faptul că beneficiază de aprecierea dumneavoastră completă!

Inelul este disponibil pe site-ul Sabion, accesând: https://sabion.ro/produs/inel-gl-7868/

Cerceii sunt disponibili pe site-ul Sabion accesând: https://sabion.ro/produs/cercei-gl-5410/

cadouri pentru ea - inel safir sabioncadouri pentru ea - cercei safir sabion

Idei de cadouri deosebite pentru Femeia sofisticată

O tipologie îndrăzneață care pune în dificultate mulți domni când vine vorba despre idei de cadouri deosebite cu care să reușească să impresioneze. Aceste femei sunt mereu în centrul atenției, sunt cele care surprind prin apariția lor și îi fascinează pe cei din jur – întocmai stelelor hollywoodiene.

Pentru aceste femei unicitatea este esențială, urmărind-o și identificându-se cu aceasta, astfel că vă propunem următoarele idei de cadouri pentru ea: o pereche de cercei cu diamante în formă de inimă, piesă cu care veți reuși să atingeți inima ei, și un inel bătut cu diamante cu o  formă  ”sofisticată”,  în tandem cu personalitatea ei.

cadouri pentru ea - cercei inima sabion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cadouri pentru ea - inel deosebit sabion

Inelul este disponibil pe site-ul Sabion, accesând: https://sabion.ro/produs/inel-gl-3277/

Cerceii sunt disponibili doar în magazinele fizice Sabion din țară.

Cu speranța că am reușit să vă inspirăm prin introducerea în lumea bijuteriilor spectaculoase care pot fi cadouri pentru femei deosebite, vă invităm să descoperiți întreaga colecție de bijuterii cu diamante Sabion!

Dăruim amintiri.

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA