Cariere

//Cariere
Cariere2018-11-13T10:36:06+00:00
Te întâmpinăm cu o atmosferă elegantă, prietenoasă, orientată către lux, un loc în care ideile bune prind viață, un mediu în care încurajăm dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre membrii echipei, iar în măsura în care vei dori și tu să devii parte a acesteia, încarcă CV-ul tău în baza noastră de date și în măsura eliberării unui post te vom contacta pentru o întâlnire. Poți consulta de asemenea lista posturilor vacante în acest moment în cadrul companiei.

Lista posturilor vacante

Locaţie

Denumirea Postului

Referinţe

Aplică

Data Limită

Târgu Mureș

Operatori pregătire și finisare bijuterii

Dacă ești o persoană îndemânatică și serioasă, atentă la detalii, responsabilă, și ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să fim devenim colegi. Nu se solicită experiență și nici vârstă minimă nu există impusă.Atelierele Sabion caută doi operatori pentru pregătirea și finisarea bijuteriilor, în Tîrgu Mureș.Este un mediu de lucru plăcut, liniștit, chiar în centrul orașului, într-unul dintre cele mai moderne centre de prelucrare a bijuteriilor din țara noastră, alături de o echipă de profesioniști.

Program de lucru de luni până vineri, într-un singur schimb, 8 ore/zi. Salariul este motivant.

În plus, ne vom ocupa și de pregătirea ta pentru a putea evolua în acest domeniu.Trimite într-unul din magazinele Sabion din Tg.Mureș.

Aplica

06.01.2019