Home Blog Bijuterii Bratari cu mesaj - o colecție de bijuterii cu simbol

Bratari cu mesaj – o colecție de bijuterii cu simbol

Ce gânduri ai dori să le transmiți celor dragi dăruindu-le bratari cu mesaj?

Bijuteriile de suflet sunt cele care poartă cu ele un mesaj, sunt cele care spun o poveste de fiecare dată când le privești, când le atingi; sunt bijuterii care deschid porți de comunicare interioara, sunt bijuterii cu suflet. Așa s-a născut colecția Brățări cu mesaj, din dorința de a transmite un mesaj despre tine ori un mesaj către cineva drag ție.
„Aș vrea să fie lângă mine” – este ceea ce spui de fiecare dată când te gândești la cineva drag. Atingi brățara și o simți deja mai aproape, Sunt o persoană liberă – gândesc liber, umblu liber, am propria mea personalitate, brățara ta vorbește despre asta, Plin de viață – este o stare de spirit care te caracterizează si ai vrea să îi molipsești pe toți cei din jurul tău cu atitudinea ta. Sunt doar câteva dintre mesajele pe care aceste brățări le poartă. Consultă secțiunea brățări (Bratari cu mesaj) din cadrul magazinului online Sabion și alege dintre cele opt mesaje. Brățările sunt potrivite de la nou – născuți până la bunicuți.

bratari cu mesaj zambet
“În spatele fiecărei bijuterii pe care o creăm se găsesc emoție pozitivă, energie și un mesaj. Acesta este modul nostru de a crea bijuteriile. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării; așa am gândit colecția Brățări cu mesaj”, spune Camelia Bologa – designer Sabion.
bratari cu mesaj colectie
Detaliile colecției Brățări cu mesaj: brățările pot fi realizate din aur 14 karate alb, galben și rose, 585, iar șnurul este disponibil în culorile: roșu, chocolate, negru, verde, turcoaz, mov, roz și blue. Un detaliu important îl reprezintă faptul că aceste brățări pot fi purtate în permanență, șnurul fiind rezistent la apă.

Mihai Trif

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

1 Comentariu

  1. AcareeLet
    6 februarie 2014

    Interesting post )
    http://ohxmr0rd.com my blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

manage cookies