Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Brațări de aur cu șnur - o colecție unică de brățări cu mesaje simbolice!

Brațări de aur cu șnur – o colecție unică de brățări cu mesaje simbolice!

brățări de aur cu șnur

Ce gânduri ai dori să le transmiți celor dragi dăruindu-le bratari de aur cu șnur, ce înfățișează simboluri deosebite?

Bijuteriile de suflet sunt cele care poartă cu ele un mesaj, sunt cele care spun o poveste de fiecare dată când le privești, când le atingi; sunt bijuterii care deschid porți de comunicare interioara, sunt bijuterii cu suflet. Așa s-a născut colecția brățări de aur cu șnur și mesaje simbolice, din dorința de a transmite un mesaj despre tine ori un mesaj către cineva drag ție.

„Aș vrea să fie lângă mine” – este ceea ce spui de fiecare dată când te gândești la cineva drag. Atingi brățara și o simți deja mai aproape.

„Sunt o persoană liberă – gândesc liber, umblu liber, am propria mea personalitate” iar brățara ta vorbește despre asta.

„Plin de viață” – este o stare de spirit care te caracterizează si ai vrea să îi molipsești pe toți cei din jurul tău cu atitudinea ta.

Inima, infinitul, trifoiul, crucifixul, steaua, hamsa și multe alte motive se regăsesc sub forma delicatelor medalioane. Povestea e simțită prin simbol de fiecare dată când brățara este privită sau atinsă, amintind permanent de semnificația ei profundă, ce i-a fost atribuită încă de la începutul creației.

Sunt doar câteva dintre mesajele pe care aceste brățări le poartă! Consultă secțiunea brățări (Bratari cu mesaj) din cadrul magazinului online Sabion și alege dintre mesajele făurite de bijuterii noștri. Brățările sunt potrivite de la nou – născuți până la bunicuți!

brățări de aur cu șnur
„În spatele fiecărei bijuterii pe care o creăm se găsesc emoție pozitivă, energie și un mesaj. Acesta este modul nostru de a crea bijuteriile. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării; așa am gândit colecția Brățări cu mesaj”, spune Camelia Bologa – designer Sabion.
brățări de aur cu șnur
Detaliile colecției Brățări cu mesaj: brățările pot fi realizate din aur 14 karate alb, galben și rose, 585, iar șnurul este disponibil în culorile: roșu, albastru deschis, albastru închis, crem, lila, maro, mov, negru, roșu, roz, verde și vișiniu.

Un detaliu important îl reprezintă faptul că aceste brățări pot fi purtate în permanență, șnurul fiind rezistent la apă.

 

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

1 Comentariu

  1. AcareeLet
    6 februarie 2014

    Interesting post )
    http://ohxmr0rd.com my blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA