Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Bijuteriile purtate de vedete la Met Gala 2017

Bijuteriile purtate de vedete la Met Gala 2017

Evenimentul în care curajul creatorilor întrece așteptările. Chiar și în bijuterie.

Ce e acela Oscar, dar ce este acela Golden Globe, când există Met Gala, locul în care dacă nu îți păstrezi mintea suficient de deschisă vei fi precum pisica din fața calendarului?

Chiar și în atari condiții, pe alocuri, elucidarea imaginilor nu a putut fi făcută nici măcar la reluare, unele dintre apariții fiind încadrate la secțiunea arătări. Acum, e drept, nici de părerea mea în materie de haine nu ar trebui să țineți cont. Se schimbă însă discuțiile când vine vorba de bijuterii, iată, așadar, cum au stat de fapt lucrurile, cu imagini și detalii, pentru că am avut ce admira: bijuteriile purtate de vedete la Met Gala 2017.

barry-julianne-met-02may17-01

Julianne Moore este frumoasă. Este genul acela de frumusețe care ar străluci și în pijamale. Acum, îmbrăcată și accesorizată, vă rog să nu treceți cu vederea cerceii Chopard Copacabana cu safire galbene și oraj.

Blake-Lively-Hair-Makeup-Met-Gala-2017Blake Lively a purtat bijuterii Lorraine Schwartz. Lorraine este o creatoare independentă, nu este înregimentată vreunei case datoare să păstreze o linie unitară, iar asta îi permite o libertate de exprimare pe care, spre exemplu, Tiffany nu și-o va permite niciodată. Așa se face că bijutieri precum Lorraine Scwartz sau cei ai casei Fred Leighton au avut multe creații la Met Gala – în general mult mai multe decât în cadrul ceremoniilor de Oscar sau Golden Globe. Revenind la Blake Lively, a purtat o pereche de cercei cu safire Burma de peste 82 de carate.

gigi-hadid-beauty-met-gala-2017-leadGigi Hadid a purtat un singur cercel, cu rhodiu negru și onix, genul acela de cercel pe care nu îl prea porți în alte ceremonii Este realizat de către Jacquie Aiche, o creatoare cu origini egiptene, rădăcini care își pun amprenta în numeroase dintre lucrările sale.

bijuteriile purtate de vedeteSarah Paulson a purtat bijuteriile unei alte creatoare celebre în Statele Unite, Irene Neuwirth, crescută și școlită chiar acolo, la ei, în comună. A combinat safire de diferite forme și dimensiuni, într-o frumoasă pereche de cercei candelabru.

18193008_1733071026709493_3146632467400509523_oClaire Danes a purtat Fred Leighton. A combinat o pereche de cercei cu aspect de secol 19 cu o broșă de păr realizată din oțel inoxidabil. Nu a fost, de altfel, singura bijuterie de păr. Tot casa Fred Leighton, renumită pentru bijuteriile sale cu aspect vintage, este responsabilă și de bandana cu aquamarine și diamante purtată de Elle Fanning.

bijuteriile purtate de vedeteHalley Bennett. Ei bine, imaginea nu este suficient de sugestivă. Nu atât cât să vă dezvăluie adevărata frumusețe a bijuteriilor create de niponii de la Niwaka. Unul dintre inelele pe care actrița le-a purtat are două capete. Pentru a vă da totuși seama de frumusețea acestora, găsiți mai jos imaginea unui inel din aceeași colecție din care făcea parte și inelul de degetul lui Halley.hanaurara

Suntem siguri că toată lumea a remarcat îmbrăcămintea Rihannei. Dar cerceii? Sunt Chopard. Pentru Chopard loves Rihanna și viceversa. Cerceii pe care i-a purtat sunt o creație co-designed Rihanna – Chopard și, în obținerea frumosului colorit, au fost incluse: safire, turmaline, tsavorite și rubelite. Adică, cum ar veni, Rihanna și-a purtat propriile bijuterii.

bijuteriile purtate de vedete

Priyanka Chopra a fost deasemenea o prezență notabilă. Chiar și vestimentar. Lumea încă se întreabă ce a fost mai supra dimensionat: cerceii sau rochia. Despre cercei pot să vă spun că sunt din argint satinat și că au fost creați de către Jennifer Fisher, o tânără care și-a început cariera ca stilist și care, de vreo zece ani, creează bijuterii.

rs_634x1024-170501181415-634.Kate-Hudson-Best-beauty-Met-Gala-2017Cineva tot trebuia să poarte și cercei asimetrici. I-a purtat Kate Hudson. Sunt cercei din aur alb și, firește, diamante, într-o creație, pardon, într-o altă creație Lorraine Schwartz.

bijuteriile purtate de vedeteThe Weekend, domnul din imaginea alăturată, cum ar veni, a purtat una din cele două broșe pe care le-am remarcat în cadrul Galei. Iar broșele, rețineți, sunt bijuterii deosebite. Așadar, aceasta, este semnată de către Cartier, dintr-o colecție vintage, anii 60. Cea de-a doua broșă este semnată de către David Webb și a fost purtată de către actrița Keri Russell.keri-russell-matthew-rhys-met-gala-2017-02

social-tout-jennifer-lopez-alex-rodriguez-met-gala-2017

Jennifer Lopez a fost total lipsită de curaj. Met Gala este locul în care poți purta orice altă bijuterie decât formele clasice, dar plăcute la vedere, este drept, ale bijuteriilor cu diamante. Așadar, fără să riște, a mers pe linia Harry Winston, purtând peste 150 de carate de diamante în brățări, cercei și inele.

Acestea ne-au rămas nouă în minte după ce am parcurs, vizual, imaginile cu bijuteriile purtate de vedete în cadrul acestei ediții Met Gala. Dacă vouă v-au plăcut altele dintre bijuteriile purtate de vedete, dați-ne de știre!

Sure foto utilizate la realizarea acestui articol:
Julianne Moore – http://today.latest.hungarytoday.hu/news/barry-jenkins-and-julianne-moore-at-the-2017-met-gala
Blake Lively – https://www.popsugar.com.au/beauty/Blake-Lively-Hair-Makeup-Met-Gala-2017-43492147
Gigi Hadid – http://hollywoodlife.com/2017/05/01/gigi-hadid-met-ball-hair-makeup-gala-2017/
Elle Fanning și Claire Danes – https://www.instagram.com/leightonjewels/?hl=ro
Sarah paulson – http://www.justjared.com/photo-gallery/3893482/sarah-paulson-claire-foy-met-gala-2017-04/
Halley Bennett – http://www.eonline.com/photos/20492/2017-met-gala-red-carpet-arrivals/758845
Rihanna – http://www.glamour.com/story/met-gala-2017-rihanna-comme-des-garcons-dress
Priyanka Chopra – http://www.glamour.com/story/priyanka-chopra-wore-the-worlds-longest-trench-coat
Kate Hudson – http://www.eonline.com/photos/20776/2017-met-gala-best-beauty/759053
The Weekend – http://www.glamour.com/story/met-gala-2017-selena-gomez-and-the-weeknd-photos
Keri Russell – http://www.justjared.com/photo-gallery/3893137/keri-russell-matthew-rhys-met-gala-2017-02/
Jennifer Lopez – http://www.vogue.com/article/jennifer-lopez-met-gala-2017-red-carpet-dress-alex-rodriguez-valentino-caftan

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA