Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Util Ce bijuterii pentru bărbați sunt cele mai potrivite ca și cadouri?

Ce bijuterii pentru bărbați sunt cele mai potrivite ca și cadouri?

A oferi bijuterii pentru bărbați poate fi o reală provocare. Cu toate că domnii sunt cei care caută cel mai frecvent surse de inspirație atunci când vine vorba de cadouri, și doamnele care care doresc să ofere bijuterii gentleman-ilor apropiați au nevoie să se documenteze temeinic. 

Pentru că ne apropiem cu pași iuți de Valentine’s Day și de Dragobete, am pus laolaltă toate calitățile adevăratului gentleman, în viziunea Sabion, și am alcătuit o listă completă de bijuterii pentru bărbați care pot fi oferite în dar cu diferite ocazii!

Inele din aur pentru bărbați – accesorii de zi cu zi

Inelele au fost purtate de către bărbați încă din Paleolitic, acest obicei luând amploare în epoca bronzului. Primele inele din aur pentru bărbați au fost confecționate cu aproximativ 1000 de ani înaintea erei noastre. Inițial, bărbații din Antichitate purtau inelele drept amulete care protejau împotriva spiritelor rele, aduceau noroc și sănătate sau atrăgeau diverse energii pozitive. Indiferent de semnificațiile atribuite, inelele pentru bărbați au fost dintotdeauna asociate cu forța și masculinitatea.

bijuterii pentru bărbațiInel aur bărbați I 160S

Butoni pentru cămașă – bijuterii pentru bărbați eleganți

O ținută prin care se urmărește eleganța absolută nu este completă fără butonii pentru cămașă. Dacă aceștia sunt realizați din metale prețioase, cu un model aparte asupra căruia au stăruit bijuteri profesioniști, vor deveni piesele de rezistență pentru întregul outfit. 

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii pentru bărbați pentru alcătuirea unui cadou memorabil, luați în considerare o pereche de butoni de aur pentru guler sau manșete.

Un ac de cravată din aur – desăvârșirea stilului masculin

Similar butonilor pentru cămasă, un ac de cravată din aur este o bijuterie care împletește rafinamentul și utilitatea. O cravată fixată cu un astfel de accesoriu de lux va fi o marcă a bunului gust în materie de accesorii pentru bărbați. 

Acul de cravată din aur Sabion este inspirat din desenele rupestre, fiind realizat integral manual.

bijuterii pentru bărbați

Accesorii pentru bărbați din argint – cadouri corporate deosebite

Activitățile legate de afaceri sunt prezente în viața de zi cu zi a businessman-ilor secolului XXI, iar de multe ori, acestea devin prilej de socializare sau chiar de distracție. Dar toate ar trebui făcute cu clasă, nu-i așa? A purta banii cash într-un clips elegant, a aprinde țigara cu o brichetă din argint, a deschide plicul de corespondență cu un cuțit special, a înmâna cartea de vizită dintr-un portcard cizelat sau a deschide o sticlă de vin cu un deschizător din argint și inox: sunt acitivăți cotidiene pe care obiectele potrivite le duc la un alt nivel – cel al clasei.

Descoperă colecția de cadouri corporate din argint pentru bărbați și oferă un dar special! Acestea pot fi personalizate gratuit, prin gravare cu inițiale, simboluri sau un scurt text.

desfacator sticle AR.6163-IM

Pandantive și brățări pentru bărbați

Din lista de bijuterii pentru bărbați care pot fi oferite în dar nu pot să lipsească pandantivele și brățările de aur. Sunt podoabe simbolice pe care domnii le pot purta indiferent de ocazie. 

Colecția Sabion cuprinde numeroase modele de pandantive pentru bărbați din aur, însă în acest context, vă prezentăm un model de pandantiv din aur și tantal interpretat într-o manieră artistică contemprană – o adevărată lucrare de artă, unică în lume. 

Un pandantiv ce redă simbolul crucifix-ului într-o manieră atât de atentă va fi un cadou ideal pentru domnul drag, fie că acesta este fratele, partenerul sau amicul dumneavoastră. Îi veți transmite o amuletă a energiei divine, o reamintire zilnică a puterii credinței.

bijuterii pentru bărbați

Brățările cu medalion din aur și șnur textil pot fi cadouri cu simboluri puternice, în funcție de emoția pe care doriți să o transmiteți celui drag.

Dacă doriți să mizați pe forța unei sofisticate bijuterii pentru bărbați din aur, vă recomandăm brățări din aur și tantal:

bijuterii pentru bărbațibijuterii pentru bărbați

 

Nu uitați că cel mai frumos cadou este cel dăruit cu inima deschisă. Așa cum și noi, la Sabion, creăm!

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA