Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Bijuteria Neagră - Golden Globes 2018

Bijuteria Neagră – Golden Globes 2018

Această ediție a Golden Globes 2018 va fi consemnată în istorie drept fiind bijuteria neagră a evenimentelor de covor roșu. Poate nu suntem singurii care au asociat protestul tăcut al vedetelor de la Hollywood față de scandalurile sexuale ținutele all black cu protestul umbrelelor negre al femeilor din Polonia pe tema interzicerii avortului.

Și tocmai această bijuterie neagră, un dress code aproape unanim îmbrățișat de către cei prezenți la evenimentul Golden Globes 2018, a dat adevăratelor bijuterii să strălucească așa cum nu am mai făcut-o până acum. Așa se face că în acest an, cred eu, bijuteriile au fost cele care au făcut spectacolul, atenția criticii fiind mutată de la vestimentație către accesorizare.

La fel ca în anii precedenți, am realizat o selecție a celor mai deosebite bijuterii purtate la primul mare eveniment cinematografic al lui 2018.

Alison Brie a purtat un colier Bulgari. De altfel, colierele au fost principalele bijuterii care ne-au atras atenția. Acesta este motivul pentru care ne-am aplecat mai puțin asupra brățărilor ori inelelor.
Revenind la colierul “Le Magnifiche” purtat de Alison Brie, realizat din aur alb de 18 karate și diamante incolore, să spunem că este una dintre piesele cu cel mai puternic accent tradiționalist care îl aproprie de esența bijuteriei nobile.
Alison Brie
http://www.abc.net.au/news/2018-01-08

Tracee Ellis Ross a purtat o extraordinară pereche de cercei din aur galben și perle semnați de designerul american Irene Neuwirth. De altfel, nu au fost nici singurele perle deosebite purtate pe covorul roșu, cum de altfel nu au fost nici singurele creații ale acestui designer. Octavia Spencer, Alexia Shemeyers sau Mandy Moore sunt câteva dintre acestea.
Tracee-Ellis-Ross
https://www.popsugar.com/beauty/photo-gallery/44479254/image/44479272/Tracee-Ellis-Ross

Sarah Jessica Parker. Draga Sarah Jessica Parker a purtat bijuterii Fred Leighton, cercei și inel art deco montate în platină. Ceea ce ne-a atras însă atenția, de fapt, este bijuteria curea ornată cu diamante, purtată în jurul taliei. Este ceea ce a făcut ca apariția actriței să fie în sine un spectacol.
Sarah Jessica Parker
http://www.eonline.com/news/904405/sarah-jessica-parker-on-the-privilege-of-supporting-time-s-up-at-2018-golden-globes

Dakota Johnson a purtat și ea un accesoriu vestimentar prețios. Este vorba de cureaua Gucci care a transformat radical rochia neagră, simplă, pe care a îmbrăcat-o. Pe lângă aceasta, Dakota a purtat bijuterii ale indienilor de la Nirav Modi, o casă cu tradiție recentă, de doar 7 ani în acest domeniu, dar care au reuși să se poziționeze foarte sus. Bijuteriile sunt parte a colecțiilor Luminance și Embrace.
Dakota Johnson
https://www.popsugar.com.au/fashion/Dakota-Johnson-Gucci-Dress-Golden-Globes-2018-44480440#interstitial-0

Issa Rae a purtat un colier Lorraine Schwartz, această creatoare răsfățată a tuturor evenimentelor de covor roșu de peste ocean. Peste 150 de carate de smarald columbian și diamante.
Issa Rae
https://www.bustle.com/p/issa-raes-2018-golden-globes-outfit-was-dramatic-in-the-best-possible-way-7814750

Allison Williams a purtat bijuterii Forevermark, brand din portofoliul de Beers. Este creație elaborată, demnă de o astfel de seară, un colier în cinci straturi care cuprinde peste 43 de carate de diamante montate în aur alb.
Golden Globes 2018: Every Look on the Red Carpet
http://wwd.com/eye/parties/gallery/every-look-2018-golden-globes-red-carpet-11085509/

Viola Davis ar putea primi Golden Globe-ul pentru cele mai frumoase bijuterii. Este vorba de Secret Combination, colierul în șapte straturi creat de Harry Winston. 111,48 carate de diamante incolore montate în platină, așezate și purtate într-o manieră atent neglijentă. Ca fapt divers, până la cele 120 de carate de diamant, cât au cântărit bijuteriile Violei Davis, au contribuit cerceii pe ureche și inelul Traffic, toate montate în plantină.
Viola Davis
https://www.bet.com/style/beauty/2018/01/07/viola-davis-turns-our-golden-globes-red-carpet-with-glorious-afr.html

Zoë Kravitz. O pereche de cercei cum nu au fost alții la această ediție. Smaralde columbiene de peste 130 de carate montate în jad negru, creație semnata de (din nou) Lorraine Schwartz.
Zoë Kravitz
http://www.eonline.com/uk/news/904634/golden-globes-2018-best-beauty

Greta Gerwig. Colierul care aduce cu penajul unei măiestre păsări aparține colecției de arhivă a casei Tiffany & Co. Nu a fost singura bijuterie de arhivă purtată la acest eveniment. Este o bijuterie creată în 1980, iar designul este Angela Cummings, unul dintre principalii artiști pe care această casă i-a avut. Această lucrare mă duce cu gândul la o altă bijuterie memorabilă, colierul purtat de Jessica Biel în urmă cu an la Oscar.
Greta Gerwig
http://www.bordermail.com.au/story/5155355/golden-globes-2018/

Kate Hudson a purtat colierul Secret Wonder, o bijuterie senzuală, care îi accentuează grația. Diamante, safire și aquamarine în peste 30 de carate, montate în platină.
Kate Hudson
https://www.popsugar.com/beauty/Kate-Hudson-Hair-2018-Golden-Globes-44480311

Catherine Zeta-Jones alături de Zoe Kravitz, Ricky Martin și Issa Rae. a purtat smaralde. Este vorba tot de smaralde columbiene și, deasemenea, de o nouă lucrare Lorraine Schwartz. Ce este interesant de menționat este că simbolurile acestei pietre sunt pacea, echilibrul, invitația de a reflecta.
Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones – 2018 Golden Globe Awards in Beverly Hills

Jessica Biel a purtat cercei Bulgari. Desigur, și în acest caz, când vine vorba despre diamante și aur alb, diferența este dată de formă, de design, de atractivitatea formelor, de limbajul acestora.
Jessica Biel 2
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=4

Jessica Chastain a purtat cercei Piaget Limelight Rose Passion, 288 de diamante montate în aur alb, din nou un spectacol al formelor.
Jessica Chastain
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=10

Salma Hayek a purtat, cred, cele mai scumpe bijuterii de la acest eveniment – peste 5 milioane de dolari. Acesta este prețul creațiilor Harry Winston care au cuprins diamante galbene Winston Cluster în greutate de 81,95 carate montate în aur galben și plantină, alături de inel și cercei asortați. Reținem aici și curajul de a purta un colier peste rochie.
Salma Hayek
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=11

Katherine Langford s-a făcut remarcată prin altfel de bijuterii decât cele clasice enumerate mai sus. Și-a purtat bijuteriile cum nu a mai făcut-o niciuna dintre actrițe, și-a continuat accesorizare pornind de la cercei în sus, până în coafură, purtând accesorii de păr. Lucrările sunt semnate de Chopard și Jennifer Behr.
Katherine-Langford
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=27

Mandy Moore a întrerupt prin apariția ei lungul șir de diamante incolore. A optat pentru cristale de tentă roșu-oranj, o pereche de cercei și brățară Irene Neuwirth.
Mandy Moore
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=32

Sadie Sink, la cei doar 15 ani ai săi, a făcut la fel, a purtat o perche de cercei care i s-au potrivit de minute. Am putea califica legătura dintre fizionomie, cromatică și accesorizare ca fiind absolut perfectă. Cerceii sunt Chopard. Colecția este Temptations. 11,69 carate de quartz roz în formă pară, alături de rubelit și diamante.
Sadie-Sink
https://www.popsugar.com/beauty/photo-gallery/44479254/image/44479342/Sadie-Sink

Maggie Gyllenhaal. Spuneam despre cerceii cu perle ai lui Tracee Ellis Ross că nu sunt singurele perle demne de menționat. Sunt și acești cercei semnați de Sophie Buhai.
Maggie Gyllenhaal
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g14776675/golden-globes-jewelry-2018/?slide=33

Abbie Cornish a purtat, poate, cei mai frumoși cercei ai serii, însă și cei mai puțin observați. Bijuteriile niponilor de la Niwaka Collection sunt absolut extraordinare. Folosesc cu atât de mult curaj și pricepere culorile, sunt vii, sunt inovatori. Abbie a purtat inel KYO NO MATSURI cu granat spesartit și cercei multicolori.
Abbie Cornish

Acum este rândul vostru. Care este bijuteria voastră preferată dintre cele purtate la memorabila ediție de Golden Globes 2018?

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA