Home Blog – Informatii Despre Bijuterii Bijuterii Obiecte din argint pentru copii

Obiecte din argint pentru copii

Această linie este formată preponderent din obiecte din argint pentru copii un extraordinar cadou de botez, o colecţie practică, adevărate bijuterii de familie.

Toate aceste mici opere de artă sunt realizate din argint 925‰ – Sterling Silver. De altfel, această denumire, Sterling Silver, desemnează aliajele de argint de o puritate 925‰ sau mai mare, fiind un termen unanim înțeles în toată lumea.

Sunt obiecte meşteşugite cu drag, fapt uşor de observat după finisajele extrem de fine, atenţia cu care sunt lucrate şi povestea pe care fiecare dintre piese o poartă, ingeniozitatea cu care este împletită bijuteria cu aspectul practic. Vorbim aici de accesorii pentru bebeluşi, jucării, cutii muzicale, etc.

Toate acestea vor fi completate în viitor de piese care se pot constitui în cadouri pentru cei mari – portcarduri, carafe, argintărie, pahare, etc.

Poate v-aţi întrebat de ce pentru tacâmuri, cupe, etc, se utilizează preponderent argint şi nu aur sau oțel inoxidabil. Iată şi explicaţia:
– Argintul are proprietăţi terapeutice. Faptul este cunoscut de mii de ani, iar mai aproape de zilele noastre este demonstrat ştiinţific – ionii de argint au efect imunostimulator şi bactericid, distrugând sute de specii de viruşi şi germeni.
– Tocmai din acest motiv, încă din zorii civilizaţiei umane, argintul a fost utilizat în crearea de tacâmuri, cupe sau recipienţi de păstrare a hranei. De altfel, gândiţi-vă şi la slujbele din biserică şi la preoţii care oferă împărtăşania tuturor credincioşilor cu aceeaşi lingură de argint – fără ca cineva să fi dobândit astfel vreo boală transmisibilă.
– Medicii chinezi, specializaţi în acupunctură, utilizau ace realizate tot din argint şi tot în baza aceloraşi proprietăţi curative ale acestui metal.

Aşadar, aceasta este justificarea utilizării argintului în realizarea unor accesorii și obiecte din arginte pentru copii, chiar nou născuţi – cei atât de vulnerabili în faţa viruşilor – proprietăţile antibacteriene şi terapeutice ale acestui metal.

Toate piesele sunt marcate cu marca de garanţie proprie Sabion (pentru argint), marca de titlu 925‰ şi acolo unde avem posibilitatea, marca logo Sabion.

Pentru piesele acestei colecţii se oferă gravare gratuită în conformitate cu termenele şi condiţiile generale de efectuare a gravurilor.

SAB-18

SAB-24

SAB-45

SAB-50

SAB-54

SAB-55

SAB-58

SAB-71

Distribuie:

S-ar putea să vă placă

1 Comentariu

  1. Alina
    27 decembrie 2017

    Arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Până la lansarea următorului model din COLECȚIA FACEREA