(Română) Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului. Rezultatul a numeroși ani de studii transpuși în bijuterii unice în lume, o colecție puternică, plină de simboluri, o combinație îndrăzneță de aur galben și tantal.
(Română) Pandantiv exceptional, unic in lume, aur si tantal, creatie manuala realizata in Atelierele Sabion.
(Română) Poţi să alegi o bijuterie oarecare sau poţi să optezi pentru o lucrare artistică. Aceasta este o bijuterie unică în lume.
Pandantiv realizat manual în Atelierele Sabion, din aur de 18 karate în combinaţie cu tantal.
(Română) Fii ceea ce vrei, oricine vrei, însă refuză sa fii o persoană oarecare.
Iar dacă te-ai regăsit în îndemnul de mai sus, înseamnă că bijuteriile pe care le alegi trebuie să fie pe măsura unui caracter puternic. Pandantivul, realizat din aur și tantal, este o combinație unică în lume, realizată chiar aici la noi, în Romania, de către cei mai talentați meșteșugari pe care îi avem.
(Română) Crucifix realizat din aur și tantal, interpretat într-o manieră artistică contemprană, o adevărată lucrare de artă, un pandantiv unic în lume.
(Română) A fost o provocare să imbinăm, și să imblânzim, doua metale cu personalități diferite, aurul și tantalul, să le aducem împreună în bijuterii care creează spectacol.
Prețul acestei bijuterii se comunică la cerere.
(Română) Dincolo de asocierea cu marea, cu statornicia și cu rezistența în fața puterii mărilor, ancora este și un puternic simbol creștin, al nădejdii în fiul Domnului.
Priceperea şi talentul bijutierilor romăni, într-un model deosebit.
(Română) Unic în lume!
Este pentru prima dată în lume când tantalul se găsește alături de aur în crearea bijuteriilor. Casa de Bijuterii Sabion vine în fața iubitorilor de artă cu acest mix plin de inovație. Este practic un suflu nou, pentru lumea bijuteriei.
(Română) Încă din antichitate coralul a fost utilizat în bijuterii, foarte apreciată fiind culoarea roșie care în Roma Antică era considerată piatra iubirii fiind folosită pe post de talisman pentru a proteja relația de cuplu și, fiindcă provenea din mare, romanii o foloseau ca și talisman în timpul călătoriilor. În Egiptul Antic era considerat un remediu pentru problemele de sănătate.
Coralul este piatra națională a Marocului, iar pentru tibetani reprezintă una dintre cele cinci pietre sacre, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri în ceremoniile religioase.
(Română) Turcoazul, una dintre cele mai vechi pietre folosite de om în crearea de podoabe, își are denumirea derivată din limba franceză – ”pierre turquoise” – care însemnă ”piatră turcească”, datorită faptului că mineralul a fost adus în Europa pentru prima oară prin Turcia din zona Orientului Mijlociu. Se întâmpla in secolul XVI. Despre turcoaz se știe că egiptenii o considerau, alături de carneol și lapis lazuli, ca fiind piatră a vieții.
În vremuri îndepărtate, în Tibet, era folosită ca monedă de schimb, având o valoare similară aurului.
© 2014. Toate drepturile rezervate.